Dutch NL English EN French FR German DE Italian IT Russian RU Spanish ES

Windsurfen & Paddle

Komt windsurfen aan het strand, of kies je paddle en je avontuur begint.

Video

Paddle in Jávea.

Jávea is een uitstekende plaats voor het beoefenen van surfen of windsurfen. Met de warme wind die met snelheden van 3, 5 tot 7 Beaufort zijn de ideale omstandigheden om de golven te surfen. Er zijn twee gebieden om te surfen in Jávea, bij Playa di Arenal en bij El Montqnār. Een rots en een stenen strand van ongeveer twee kilometer lengte waar vele dagen per jaar de golven zich vormen om te surfen.

Avontuur

Gooi jezelf naar het avontuur volgens de instructies van onze gidsen. Die na een korte warming-up langs de prachtige Jurassic-kustlijn vol met stranden van Jávea en baaien brengt.
Het omvat het nemen van een plons en snorkelen in de Blue Lagoon. Het verkennen van een zee-grot, een reis terug naar de natuur, omgeven door frisse lucht en vol avontuur!

Logo, Costa-Blanca

Paddle SUP, Paddle Surf ...

Paddle-surfen, Paddle SUP, Paddle Surf … noem maar wat je wilt! Maar doe het samen met ons… Nu, als je niet slecht wilt lijken op degenen die deze ongelooflijke activiteit beoefenen, moet je weten dat dit geen Paddel Surf of Paddle Surf maar Paddle SUP wordt genoemd. De voordelen van SUP paddle zijn ontelbaar:
     – het ontwikkelt balans,
     – kracht en spierhouding,
     – verbetert het zelfrespect
  – bereikt een verbinding met de natuur deze is laatste is moeilijk te over-winnen is. Het is een van de beste wateractiviteiten in Jávea die je kunt doen.

Casa Asombrosa - Paddle Surf

Paddle

Casa Asombrosa - Surfen

El Montqnār

Op het strand van “El Montqnār” is een wind-surf-school, (het gebied tussen El Playa Arenal en de haven). De toegang tot de zee is met boeien gemarkeerd. Dit is de wind-, golf- en weersverwachting voor Jávea/Xàbia Puerto in, Spanje. Windfinder  is gespecialiseerd in weers- en windverwachtingen. De informatie over getijden voor wind-gerelateerde sporten zoals kitesurfen, windsurfen, surfen, zeilen en paragliding.

Benitachell

Als je op vakantie bent in Benitachell en de beroemde Blue Lagoon wilt ontdekken, vanuit een exclusief perspectief en peddelt in turquoise watergrotten. Dan is deze tour perfect voor jou.

Dit delen: