Jávea ligt op 28km van Calpe, 45km van Benidorm en ongeveer 100km van de luchthavens Alicante en Valencia. Wat het gemakkelijk maakt om u reis te plannen voor diegene die met het vliegtuig komen. Gasten van de accommodatie kunnen genieten op het strand, fietsen, golf of wandelen. Ook alle watersporten kan je beoefenen in de onmiddelijke buurt

ávea ligt op 28km van Calpe, 45km van Benidorm en ongeveer 100km van de luchthavens Alicante en Valencia. Wat het gemakkelijk maakt om u reis te plannen voor diegene die met het vliegtuig komen. Gasten van de accommodatie kunnen genieten op het strand, fietsen, golf of wandelen. Ook alle watersporten kan je beoefenen in de onmiddelijke buurt

Deze B&B belooft de gasten Spaanse sferen met Vlaams comfort. De BnB wordt gerund door Nadia en Etienne die ervoor zorgen dat de gasten zich helemaal thuis voelen en lekker verwend worden. Het typisch Ibiza karakter van het huis, het prachtige uitzicht en de fantastische ligging zorgde ervoor dat Nadia en Etienne hier hun B&B openden. Met twee verschillende slaapkamers die ieder hun eigen badkamer heeft. 

Deze B&B belooft de gasten een Spaanse sfeer met Vlaams comfort.  De BnB wordt gerund door Nadia en Etienne die ervoor zorgen dat de gasten zich helemaal thuis voelen en lekker verwend worden.  Het typisch Ibiza karakter van het huis, heeft een  prachtige uitzicht met een fantastische ligging.  Met twee kamers met ieder hun eigen privé badkamer alsook een volledig appartement.

Casa Asombrosa is gelegen in de gemeente Jávea, provincie Alicante in de Comunidad Valenciana. Gezien de ligging aan de Costa Blanca zijn er veel excursiemogelijkheden.  Dat is het makkelijk om de omgeving te ontdekken of aan het strand te gaan liggen.

B&B Casa Asombrosa is gelegen in de gemeente Jávea, provincie Alicante in de Comunidad Valenciana. Tijdens je verblijf in Casa Asombrosa wordt je verzorgt door Nadia en Etienne die ervoor zorgen dat het je aan niets zal ontbreken. Gezien de ligging aan de Costa Blanca zijn er veel excursiemogelijkheden. Dat is het makkelijk om de omgeving te ontdekken of aan het strand te gaan liggen.

De accommodatie bij is voorzien van een flatscreen-tv met TV-Vlaanderen en alle Spaanse zenders. Iedere dag kan je een keuze maken uit 3 verschillende  ontbijt-formules. Ervaar hier het ultieme vakantiegevoel in een ontspannen sfeer met een prachtige omgeving.  Je heerlijk kan er wandelen, fietsen, mountainbiken, hardlopen, dagtochtjes met de auto of het strand op. Ook voor wie van golf houd kan kiezen uit verschillende  golfresorts.