De B&B Casa Asombrosa is sinds donderdag 29 augustus 2019 officieel geopend!

Yeahhhhh het zo ver!
En uiteraard een kleine blog hier over.

Na hard zwoegen en stressen was donderdag 29/08/19 de opening. Zoals meestal is moeten er nog zoveel dingen gedaan worden op de last-minute. De vermoeidheid begint tegen uzelf te zeggen “he je bent geen twintig meer, ben je dat vergeten”. Maar toch zijn we blij dat we de stap hebben gezet. Gelukkig maar hebben onze eerste reservaties pas midden september. Dan hebben we tenminste de tijd om te recupereren en er dan fris en uitgerust er volop tegen aan te gaan.

Om 16:00 uur was het dan zover, de eerste genodigden kwamen eraan. Dankjewel aan al de aanwezigen om te komen naar onze opening van onze B&B Casa Asombrosa. Het was echt superleuk om jullie erbij te hebben, Maar het was ook weer heel spannend voor ons! Al de genodigden waren enthousiast en we hopen dat de dag voor hen aangenaam verlopen is. Overdag is er voldoende drank gevloeid, goed in het zwembad geplonsd. Tussendoor nog wat kleine hapjes om vervolgens de dag af te sluiten met een kleine BBQ.

Iedereen weet dat ik een bezige hobby fotograaf ben en dat gaat zeker in de toekomst niet veranderen. Helaas veel tijd voor al de foto’s te bewerken heb ik nog niet gehad. Te druk bezig met ditjes en datjes. Maar toch even de tijd gemaakt voor enkele schots. Kijk hieronder.

Ook via onze facebookpagina zijn we nog steeds gewoon te bereiken. Ook posten we daar natuurlijkregelmatig. Wie dan weer onze blog volgt zal in de toekomst ook als eerste kunnen profiteren van de promoties die er binnenkort aankomen. Mis deze niet en schrijf je hier GRATIS in.

Het was reeds donker wanneer de laatste gast de B&B Casa Asombrosa verliet. Super blij en trots hebben we dan rond 23:00 uur de dag afgesloten. Samen met vrouwtje, mijn zoon, schoondochter en kleinkind nog iets gedronken en de dag nog eens overlopen. Het was bijzonder gezellig was onze algemene conclusie.

Bedankt iedereen.

Nadia & Etienne

Geef een reactie