fbpx

Krokusvakantie

De datum van de krokusvakantie 2020 is in heel België hetzelfde vanaf 24 februari 2020 tot en met 1 maart 2020

Op vakantie met de krokus

Veel mensen plannen ieder jaar om in februari het zonnetje in het zuiden van Europa op te zoeken. In hun hoofd gaan ze al op ontdekkingen waar er fijne temperaturen zijn in de krokusvakantie. Waarschijnlijk zijn ze nu alvast een lijstje aan het maken wat ze allemaal willen doen. Want een korte vakantie moet je optimaal benutten!

Strand, zee, zon, relax, krokus-vakantie, uitrusten, Costa-Blanca, b-b-casa-asombrosa

Naar de zon in het voorjaar

Misschien is een weekje weg naar Costa Blanca een goede optie dit jaar. De kuststreek wordt tenslotte niet voor niks Costa Blanca genoemd. Zelfs de strengste winter kan hier de zon niet wegjagen! Het mediterrane klimaat van de Costa Blanca geniet van een gemiddelde jaartemperatuur van 21 graden. 320 dagen zon per jaar en een gemiddelde zeewatertemperatuur van 20 graden. Een ideaal klimaat dat u uitnodigt om te genieten van de zon, om allerlei sporten te beoefenen zoals golf, fietsen, wandelen, enz. Om te ontspannen aan de warme wateren van de Middellandse Zee en om te genieten van het speciale licht van de zonsondergangen.

Zandstrand of gezellig slenteren

Tijdens een vakantie in Costa Blanca lig je de ene dag heerlijk te luieren op een schitterend zandstrand. Om de volgende dag slenteren door een gezellige oud centrum waar een typisch Spaanse sfeer hangt. Als je even uw ogen sluit dan zie je uw zelf zitten op een terrasje met een koel glas wijn aan de kust. Genieten van de mediterrane ondergaande zon.

gezellig, wandelen, slenteren,

De mediterrane keuken

Er zijn aan de Costa Blanca talloze restaurants met uitgebreid gastronomisch aanbod, het is een echte must. Traditionele restaurants en uiteraard restaurants met de nieuwste tendensen op het gebied van de internationale keuken.
De Costa Blanca beschikt over een gevarieerde en rijke gastronomie, met prestige- en kwaliteitsrestaurants. Met herkomstaanduiding van hun producten, waar het mediterrane dieet ten volle tot uiting komt.De gastronomie van de streek, de kwaliteit van haar producten, liggen aan de basis van het mediterrane dieet. Met vis, groenten, fruit, granen, olie, de traditionele keuken en de savoir faire en passie voor de goede keuken. Haar restaurants zorgen ervoor dat het voor de bezoekers een waar genoegen is.

 

B-B Casa Asombrosa

Ben je in het bijzonder op zoek bent naar een unieke vakantiebestemming zonder massatoeris- me.
Dan is in de eerste plaats het populaire Benitatxel aan te bevelen. Het is weliswaar anders dan de gebruikelijke trekpleisters aan de Costa Blanca. Het gezellige jávea bijvoorbeeld trekt een gevarieerd publiek. Evenals inclusief Spaanse toeristen die hun vakantie doorbrengen tussen Alicante en Valencia. Hou je van zon en zee? Jávea is als het ware een echt strandparadijs! Hou je van golfen, Benitachell ligt centraal aan aan liefst 24 golfterreinen. Ook de fantastische omgeving biedt bovendien allerlei uitstapjes.  Van prachtige dorpjes tot de mooiste wandelroutes.  

Dit delen:

Vind ik leuk:

Like Laden…
%d bloggers liken dit: