Dutch NL English EN French FR German DE Italian IT Russian RU Spanish ES

Huisregels Casa Asombrosa

Dit zijn de algemene huisregels van Casa Asombrosa.

Wij hopen dat u een goed en prettig verblijf zult hebben “Casa Asombrosa”  Wij respecteren de privacy van onze gasten. Om dit te kunnen blijven waarborgen zijn er een paar belangrijke huisregels. Ook willen wij met onze onze huisregels er voor zorgen dat u en velen na u in een mooi, schoon en net verblijf terecht blijven komen! Er wordt netjes met het de spullen omgegaan van de BnB. U gebruikt de spullen waarvoor het bedoelt is en niet anders.
U laat de kamert in dezelfde staat achter zoals u het aantrof bij aankomst! Er wordt geen bezoek ontvangen. Wanneer iemand voor langere tijd verblijft maken wij soms een uitzondering in goed overleg voor u uw reservering maakt bij ons.
De privéruimtes mogen niet betreden worden door gasten.

Respect voor de buren

Casa Asombrosa is gelegen in Jávea. Wij verzoeken onze gasten vriendelijk om geen overlast te veroorzaken. Alle muziek – en elk ander geluid – op welke wijze voortgebracht moet op kamersterkte zijn afgestemd, zodat geen geluidsoverlast ontstaat voor de overige gasten en omwonenden en is sowieso verboden van ’s-Avonds 23:00 tot ’s morgens 08:00 uur.

Sleutelbeheer

Bij aankomst ontvangt u de sleutel bestemd voor uw verblijf / kamer. U dient zelf zorg te dragen voor het afsluiten van de deuren van uw verblijf. Bij het uitchecken graag de sleutel weer inleveren. Bij verlies van een sleutel zijn we genoodzaakt 50,00€ in rekening te brengen

Bedlinnen en handdoeken

Bij uw verblijf worden handdoeken en bedlinnen voorzien en naar wens verschoond. De kosten hiervan zijn in de prijs inbegrepen tenzij hier andere afspraken over zijn gemaakt.

Parkeren

Uw auto kan u gratis parkeren op de daarvoor voorziene parkeervakken aan onze Casa Asombrosa. Parkeren is uitsluitend toegestaan voor de duur van het verblijf. Fietsen kan u eveneens gratis parkeren in de daarvoor voorziene fietsenstalling. Wij zijn niet aansprakelijk voor diefstal en/of enige vorm van schade aan uw wagen. Parkeren op het terrein bij Casa Asombrosa is op eigen risico.

Eten

Het is verboden Alcohol en/of andere dranken, eten binnen te brengen in de BnB. Het is mogelijk deze te bestellen in de BnB zelf.

Ontbijt, Diner

Men kan gebruik maken van de service van de BnB. Ontbijt en diner kan men bestellen uiterlijk on 15:oou de dag vooedien. Zowel het ontbijt als de diner wordt enkel geserveerd op de terrassen van de BnB. Indien het slecht weer mocht zijn worden deze in de eetkamer van de BnB gegeven. Het is niet toegestaan eigen gekochte compsumptiegoederen te nuttigen in de gehele BnB Casa Asombrosa

Internet

Casa Asombrosa biedt een WIFI gastennetwerk aan. De gebruiker zal zich onthouden van het bezoeken van internet websites die een onrechtmatig karakter hebben of die niet stroken met de reputatie van Casa Asombrosa als aanbieder van de accommodatie. Bij constatering of het vermoeden van hinder van derden en/of (overig) internetmisbruik door de gebruiker heeft Casa Asombrosa het recht zonder nadere aankondiging de toegang tot internet al dan niet geheel te blokkeren.

Verwarming

Voor het milieu doet u de verwarming als u niet in de kamer verblijft af.  Ook indien de ramen opend heeft het geen zin om de verwarming op te zetten. Bij misbruik zal er een extra kost worden aangerekend van 5-€ p/overtreding. Er worden  huisdieren toegelaten in de BnB in overleg met de verhuurder, lees ons hondenbeleid.

Zwembad, tuin

Men mag gratis gebruik maken van de tuin en zwembad. De terrassen behoren tot de BnB en zijn NIET toegankelijk.
Dagelijks op het einde van het gebruik van het zwembad en/of tuin ruimt men zijn eigen spullen (luchtmatrassen, handdoeken, speelgoed, enz.) op en afval in de vuilbak. Indien men deze regel overtreed zal er een extra kost van 10-€ aangerekend worden per keer het opgeruimd moet worden.
Het is verboden zijn eigen compsumtie goederen mee te nemen naar het zwembad en/of tuin.

Honden

Huisdieren zijn toegestaan in overleg voordien bij reservering.
Ook honden zijn bij ons welkom! We willen u graag de service bieden om samen met uw viervoeter een paar dagen er op uit te kunnen, maar om ook de gasten tegemoet te komen zonder hond hebben wij een aantal regels opgesteld:
Hondenbeleid

 • De kosten van het verblijf van de hond zijn € 7,50 per hond per nacht. Met een maximum van 2 honden per kamer.
 • Honden mogen niet meegenomen worden naar de ontbijtruimte;
 • Honden dienen goed verzorgd te zijn;
 • Honden dienen zindelijk te zijn (geen pups);
 • Gelieve een eigen eten- of drinkbak, hondendeken, mand of bench mee te nemen;
 • Honden mogen niet op de bedden/banken gaan liggen, indien dit wel gebeurt wordt de prijs van een volledige nieuw beddenset aangerekend!;
 • Honden mogen nietlangdurig alleen op de kamers gelaten worden;
 • Honden mogen niet op de badkamers gewassen worden;
 • Bij nat weer gelieve eigen handdoeken mee te nemen voor de hond;
 • Behoeftes uiteraard niet op het erf, in de tuin of zwembad;
 • Honden zijn niet toegelaten in het zwembad;
 • Graag aangeven bij de reservering;

Fietsen

Er worden geen fietsen in de kamer geplaatst.

Roken

In alle binnenruimtes is het verboden te roken. In overleg kan u roken op het terras, mits anderen hier geen last van hebben en de veiligheid niet in gevaar komt. Het terras, tuin en andere plaatsen dienen peuk vrij te blijven. Het misbruik van brand/blusmiddelen dan wel het onklaar maken van de rookmelder is niet toegestaan.

Alcohol en drugs en Prostitutie

Het is verboden alcohol en/of andere dranken, eten in de tuin en/of zwembad mee te brengen. Het is mogelijk deze te bestellen in de BnB zelf.
Alcoholmisbruik is verboden, dus geniet, maar drink met mate. Het is de BnB casa Asombrosa verboden om drugs te bezitten, te gebruiken en/of te verhandelen.
Er zal ook geen andere drugs of drankmisbruik getolereerd worden.
Prostitutie is uiteraard niet toegestaan.
Bij overtreding wordt er onmiddellijk een einde gemaakt aan de huurovereenkomst en wordt onmiddellijk de politie verwittigd.

Schade

Casa Asombrosa is op geen enkele manier aansprakelijk voor enige vorm van schade, verlies of diefstal die u heeft of ondervind tijdens uw verblijf.
Mocht er tijdens uw verblijf schade worden veroorzaakt aan de kamer of de inrichting ervan, dient u de gastvrouw hiervan op de hoogte te stellen. Casa Asombrosa is niet aansprakelijk voor verlies van persoonlijke goederen en persoonlijk letsel.

Recht van de verhuurder

De verhuurder heeft het recht om gedurende de verhuurperiode de vakantiewoning te controleren en te inspecteren.