fbpx

Herfstseizoen

Herfstseizoen

Dit is het beste seizoen om B&B Casa Asombrosa te bezoeken.

BESTE SEIZOEN

Het herfstseizoen, het beste seizoen om de B&B te bezoeken. De tijd van drukke en overvolle hotels, restaurants en de extreem hete temperaturen zijn nu voorbij. Nu komt misschien wel de mooiste tijd om de Costa Blanca te bezoeken. Het is de tijd om heerlijk te genieten evenals heerlijk wandelen in onze prachtige natuur.

DE KLEUREN

Voor diegene die fan zijn van fotografie is deze tijd van het jaar geweldig. Er kunnen uitstekende foto’s gemaakt worden. De mooiste vergezichten zijn te vinden in Santa Llucia er zijn natuurlijk nog vele andere plaatsen te vinden waar men kan genieten van de kleuren en geuren van de natuur.

Er kan volop gewandeld worden in onze regio. In Cap San Antonio zijn er vele wandelingen en trektochten die in verschillende richtingen aflopen. Het weer is meestal nog aangenaam warm en in de ochtend- en avonduren is het aangenaam. In het wandelgebied is het over het algemeen veel rustiger. Dan tijdens de drukke zomers en daardoor ervaar je de natuur uiteraard veel beter.

CULTUUR

Als wandelen niet zo je ding is kun je er altijd nog voor kiezen om van de cultuur te genieten in het herfstseizoen. Plaatsen als Jávea, Altea, Valencia, Alicante moet je bezoeken om de monumenten te bekijken. Over het algemeen is het overal veel rustiger dan in de drukke zomermaanden. Waardoor wachttijden minder lang en soms ook prijzen lager zijn. Daarnaast is het bezoeken van een monument veel rustiger zonder dat er honderden toeristen om je heen lopen. Om je te verdringen om hun foto’s te maken. Ze nemen ook de tijd niet om echt het moois te bekijken.

GASTRONOMIE

En wat te denken van de gastronomie in onze regio. Iets wat natuurlijk niet alleen in de herfst lekker is. Maar eigenlijk het hele jaar door. In de herfst lijkt het echter wel of het eten anders smaakt. Er kan genoten worden van paddenstoelen, kastanjes en nog veel meer lekkers.

VERBLIJVEN

Wil je ook komen genieten van onze mooie omgeving. Een onvergetelijke wandeling maken of de pittoreske dorpjes ervaren?
Kijk dan op onze website voor meer informatie en mogelijkheden: op onze website.
Wij helpen je ook graag persoonlijk bij het maken van een boeking bel ons gewoon of via WhatsApp even op +34 633 335 977. Of ons Belgisch nr.: +32 488 226 275. Wij staan u dan in raad en daad bij om een onvergetelijke vakantie te plannen.
Welkom bij Bed & Breakfast Casa Asombrosa.
Calla Dalias 55D
Cumbre del Sol, Benitachell>
Alicante

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
%d bloggers liken dit: