Dutch NL English EN French FR German DE Italian IT Russian RU Spanish ES

Golf Costa Blanca

De Costa Blanca en golf zoveel unieks voor de mensen die graag golfen.
Binnen een straal van 30 kilometer vindt u een diversiteit aan golfbanen

Weer komende dagen

Algemene Informatie

De Costa Blanca heeft een uitgebreid aanbod het bied liefs achttien aan golfbanen aan. Eveneens beschikken over een grote verscheidenheid in moeilijkheidsgraad. Zowel de gevorderde als de echte beginner. Bijgevolg zullen zij zich buitengewoon voelen in dit meridiaans gebied.
Golfresort EL Saler bijvoorbeeld. Aangenomen wordt, als je als prof op deze golfbaan speelt. Dan ervaar je een topdag! Prachtige fairways, greens en teeboxen! Spectaculaire uitzichten, de banen fantastisch goed onderhouden zijn. Evenzeer het gras dat aanvoelt als een zacht tapijt. Het is bijzonder om toch te weten. Dat ook deze baan enkele keren gediend heeft voor de Spanje Open. Alles over de Costa Blanca vind je hier.

golf, golfclub, golfparcours, golf-parcours, golfclubs, golf-club, golf-banen, golf-courts, holes,
Logo, Costa-Blanca

Taal

Beheers je de Spaanse taal niet? Dit geeft zeker geen probleem. Aangezien er op de meeste plaatsen waar golf gespeeld wordt, vlot de Engelse gesproken wordt. Daarom geen mogelijkheid tot twijfel. Dat uw golfvakantie voor onvergetelijke vakantieherinneringen zorgt. Concluderend met meer dan achttien fantastische golfbanen, gaat zal je u nooit vervelen.

Kasteel-Alicante

Luchthavens

Alicante en Valencia zijn beide internationale luchthavens. Om de golfresorts te bereiken.
Luchthaven Alicante, met de originele naam El Altet. Is de belangrijkste luchthaven voor de regio’s Alicante. Het ligt in de gemeente Elx. Negen kilometer ten zuidwesten van Alicante.
Luchthaven Valencia is een luchthaven nabij de stad Valencia. In de plaats Manises. Is na de Luchthaven van Alicante de belangrijkste luchthaven van de regio

Bezienswaardigheden

Naast het golfen heeft deze meridiaans regio nog veel meer te bieden. Zo is er een attractiepark Terra Mitica bij Benidorm. De baaien van Altea en Calpe. Zeker de moeite van het bezoeken waard. Daarnaast zijn de kleine dorpjes en stadjes. Aan de kustlijn met uitgestrekte stranden een attractie op zich

Altea Club de Golf

Altea Club de Golf
Sierra Altea Golf.
Apdo. Correos 939.
03599 Altea la Vella, Alicante
Tel.: +34 965 848 046
website: https://www.alteagolfclub.com.
info@alteagolfclub.com.

La Marquesa Golf

La Marquesa Golf.
Calle Miguel Ángel Jiménez.
03170 Rojales
Alicante
Tel.: +34 966 714 258
WhatsApp +34 678 646 255
website: https://www.lamarquesagolf.es

Logo, Costa-Blanca
Logo, Costa-Blanca

Costa Blanca

Veel en goed bereikbare golfresorts met gevarieerde mogelijkheden. In deze regio. Gelegen tussen de plaatsen Denia en Alicante.
Daar treft u vier golfbanen aan met achttien holes. Drie golfbanen met negen holes. Maar ook zijn er vijf nieuwe golfcourses.

Voordelen Costa Blanca

Kortom de goedkope vluchten naar Alicante en Valencia. De unieke golfresorts met gevarieerde speel mogelijkheden. In het bijzonder de 18 golfresorts binnen uw bereik op korte afstand. Uw keuze golfen aan zee of in de bergen. Eveneens een zacht en zonnig klimaat. Daarnaast is het zowel voorbeginners als profs.
En er is nog een goede reden om voor deze regio te kiezen. Niet alleen de goede restaurants. Maar ook de prachtige steden en dorpjes die je kan bezoeken. Samengevat een echt pareltje.

Zoek een golfresort

Leadingcourses.com

Klimaat

Golfreizen naar de Costa Blanca. Ze zijn de afgelopen jaren namelijk ook steeds populairder geworden. Mits zijn zacht meridiaans klimaat. Bovendien vind je aan de kust de meerderheid van de golfbanen. Waardoor het prachtige en mooie uitzichten op de Middellandse Zee brengt. Maar ook in het binnenland bij de bergen. Eveneens bevinden zich daar ook diverse mooie golfbanen. De Costa Blanca, met onder andere haar prachtige stranden. Daarom ook trekt het jaarlijks miljoenen toeristen aan. Eveneens als golfbestemming. Daarmee krijgt de Costa Blanca steeds meer erkenning. Namelijk in het gebied dat loopt van Denia tot Alicante. Daar bevinden zich een groot aantal uitdagende golfbanen. De weervoorspellingen van de komende dagen. Vind je hier.

Eten - drinken

Op culinair gebied valt er in deze regio veel te ontdekken. Costa Blanca heeft een zeer lekkere en gevarieerde keuken. Eveneens biedt het een uiteenlopende selectie van heerlijke Spaanse wijnen. Daarnaast is een bezoek aan de stad Alicante of Elche een echte aanrader. Maar ook Valencia is voor zijn cultuur en shopping-stad bekend. Meer info lees je hier.

Javea Golf Club

CLUB DE GOLF JÁVEA
Ctra. Jávea-Benitachell, Nº 285 km. 4,5
Aptdo. de Correos nº 148
03730 Jávea, Alicante
website: http://www.clubdegolfjavea.com/
Tel.:34 965 792 584
Manager: direccion@clubdegoljavea.es
Secretary: administracion@clubdegolfjavea.es
Caddies: caddies@clubdegolfjavea.es

El Saler Campo de Golf

Parador de El Saler
Director: Francisco Contreras Alvarado.
Avda. de los Pinares, 151 46012 El Saler
Valencia
Tel.: +34 961611186
website: https://www.parador.es/es
saler@parador.es

Golf, Costa-Blanca

Ligging

Top van de wereld

Ten eerste. Costa Blanca met zeker veertien 18 holes banen. Waarvan er enkele tot de top van de wereld horen. Ontwikkeld door bijvoorbeeld Ballesteros en Jack Nicklaus! Dit is misschien toch nieuw voor jou.
Ten tweede, Wist je dat de Costa Blanca een eigen bestuur heeft! Die de gezamenlijke belangenbehartiging doet voor een 15-tal golfbanen. Dat helpt je een keuze te maken in dit golfers paradijs.
En als laatste. Dus als je 18 holes wilt lopen. En waarin je ca. 1450 calorieën wil verbruiken. Afhankelijk van de heuvels in het parcours. En een behoorlijke hoeveelheid energie wil stoppen in je swing. Dan is dit een paradijs. Het kan ook voor jou helemaal open gaan.

Ultieme golfbestemming

In het mooie Costa Blanca. Namelijk ongetwijfeld één van de mooiste en ultieme golfbestemmingen. Evenals voor de ervaren als beginnende golfers. Weliswaar met zijn prachtig aangelegde golfterreinen. Waardoor het spelen op een golfbaan een ware belevenis is. Het zuiderse klimaat zorgt in het bijzonder voor een aangenaam vakantiegevoel. Bijvoorbeeld tijdens het golfen. ook de Spanjaarden zelf zijn ook echte golfers. Daarom verbaast het niet dat de talrijke golfbanen er piekfijn uitzien. Ze zijn eveneens voorzien van een uitstekende service.

Betalen, Bankkaart< Pat, Pay-mobil

Pay and play

De meeste van deze golfbanen zijn gebaseerd op het pay and play principe. Wat betekent dat als u uw golflicentie heeft, u per rondje golf een vast bedrag moet betalen. Geen bepaalde handicap hoeft te hebben. En geen lid dient te zijn van de betrokken golfclub om de baan op te mogen.

Nuestra casa club - Benissa

Nuestra casa club
Urbanización San Jaime
Carrer Micheta, 5
Benissa.
website: https://golfifach.com
+ 34 966 49 71 14
info@golfifach.com

Las Rejas Open Club Benidorm

Las Rejas Open Club
C
alle Pdte. Adolfo Suárez, 5, 03502 Benidorm,
Benidorm Alicante
Tel.: +34 966 889 775
Site: http://benidorm.lasrejasopenclub.com
reservasbenidorm@lasrejasgolf.com

Dit delen: