Foto's

Dutch NL English EN French FR German DE Italian IT Russian RU Spanish ES

Waarom zoveel foto's

Er zijn veel foto’s te vinden op onze site. Het is nu eenmaal mijn hobby, daarom maak ik veel foto’s. Ik doe het nu ook eenmaal graag. De foto’s die ik maak zijn zowel s’morgens, s’middags als s’avonds genomen. U zal zich afvragen waarom maakt Etienne nu zoveel foto’s van steeds dezelfde locatie. Het antwoordt hierop lees je verder hier.

Klik op een knop om de foto's te bekijken

Foto's Jávea

Zoveel foto's waarom?

Ik geef je 3 redenen

1- Om met de rest van de wereld te delen:

Als we allemaal een beetje eerlijk zijn vinden we het toch leuk om foto’s op sociaal media te plaatsen zoals Facebook, Instagram, Twitter enz. We laten nu eenmaal graag zien waar we me bezig zijn. Ja dus, wij willen aan de wereld laten zien dat we aan de Costa-Blanca, Jávea wonen. En dat wij daar een BnB uitbaten en een vakantie-appartement verhuren.

2- Moeilijk om nog gewone foto’s te maken

Niet dat ik reguliere, registratieve foto’s niet mooi of interessant vind. Ik kan er nog altijd diep van onder de indruk raken. Maar voor mijzelf merk ik dat ik altijd op zoek ben naar iets nieuws. Iets dat nog niet eerder zo is gemaakt of gezien. En dat brengt meestal een afwijkende camera-instelling of camerastandpunt met zich mee. Nu lukt mij dat natuurlijk de ene keer beter dan de andere. Soms kies ik een extreem laag standpunt, zodat je als kijker sterker het beeld wordt ingezogen. Het is daarbij altijd weer verrassend om te zien hoe de laatste (laagste) centimeters het meeste verschil maken. Ook een techniek zoals de meervoudige belichting opent een wereld aan kansen en mogelijkheden. die volgens mij nog grotendeels onontgonnen is.
Lang niet alles wat ik maak wordt door iedereen mooi gevonden, maar hoeft ook niet

3- Om trots op te zijn

We maken niet voor niks foto’s van de bijzondere en belangrijke momenten. Daar willen we graag met trots naar terugkijken. Het liefst ook weer even terug in dat specifieke moment. Net als dat je met dat ene liedje qua gevoel zo weer terug kan zitten in de zomer van … Zo kan je met een foto ook weer terug naar ene bijzondere moment. Soms hebben we dat allemaal even nodig.

Terug naar de foto’s