Foto en video

Foto's B-B Casa Asombrosa

.
Previous
Next

Video binnen

Video buiten

Een fotoshoot fotoshoot bij de B-B kan ook

De fotograaf

Mijn naam is Etienne Van Dyck, een fotograaf uit Antwerpen. Sinds februari 2019 ben ik naar Spanje geëmigreerd. Een heerlijk land om als fotograaf hier te vertoeven.  Mijn grootste interesse gaat uit naar het fotograferen van mensen op locatie, met name in de vorm van een Strobist-fotografie.
Daarnaast doe studio-en landschapsfotografie met evenveel passie.
Hints en tips zijn altijd welkom.

Geïnteresseerd in een fotoshoot, neem contact op met ons!

Fotoshoot B&B Casa Asombrosa

Ik bied verschillende pakketten aan zodat je kunt kiezen wat het beste aansluit bij jouw wensen. Voor we aan de slag gaan.  Eerst en vooral overleggen we waarvoor u de foto’s wilt gebruiken. Bijvoorbeeld voor een cv gebruik je nu eenmaal andere portretten dan voor thuis aan de muur. Vervolgens bespreken we wat de geschiktste locatie is voor het beste resultaat. Dat kan de studio zijn, maar ook een andere plaats. Alles gaat in nauw overleg met u. Iedereen heeft natuurlijk andere wensen en er is veel mogelijk, stel dus gerust vragen!

Wil jij ook een fotoshoot, in de studio of op locatie, lees verder.

Strobist-fotografie

Strobist is een term van fotograaf David Hobby. Het slaat op het gebruiken van handzame reportageflitsers op locatie. Waar je anders met grote modellampen zou moeten zeulen. Het voornaamste concept van is dat je de flitser van je camera haalt. En het flitslicht in een hoek je model te laat bereiken.  Waardoor een natuurlijker en prettiger resultaat ontstaat.
Foto-shoots kunnen op de B&B Casa Asombrosa of elders aan de Costa Blanca.