fbpx

B&B Casa Asombrosa

Faciliteiten

Als echte Bourgondiërs willen wij dat onze gasten niets ontbreekt tijdens hun verblijf in Casa Asombrosa

Ontbijt

. Lekker eten en drinken hoort immers bij een goed vakantie. Bijgevolg leggen wij jullie dan ook graag in de watten zeker wat het ontbijt betreft.
Jullie starten dagelijks met een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. Met onder andere een verse jus d’oranje. Maar ook onbeperkt koffie en thee, diversiteit aan brood en broodbeleg. Maar ook yoghurtjes, ontbijtgranen en fruitsalade, etc.

Bar

Gedurende 24 uur staat onze Asombrosa-Bar tot jullie ter schikking. Deze staat gevuld met diverse frisdranken. Alsook fruitsappen, water en natuurlijk ook lekkere wijntjes en biertjes.
Daarnaast zijn er nog diverse zoete en hartige snacks voor een lekkere honger.
Jullie nemen zelf waar je trek in hebt en dat schrijf je even op jullie persoonlijk briefje. Bij het uitchecken zullen alle deze versnaperingen op jullie rekening worden bijgeteld.
Het meenemen en nuttigen van eigen etens- en drinkwaren is niet toegestaan.

Casa-Asombrosa, Tappas

Hapje en drankje

Als hobbykoks zullen kunnen wij ook de avondmaaltijd verzorgen. Dit kan een BBQ zijn, een uitgebreide tappasavond of een heerlijk drie-gangen menu. Net hoe de pet van de chef staat. De kosten hiervan zijn € 17,50 per persoon en dit is inclusief water en een kop koffie of thee. Graag uiterlijk s’ochtends bij het ontbijt aangeven of je s’ avonds wil mee eten. Aan het einde van de dag rond de borreltijd (rond de klok van 17 uur) staan wij voor jullie klaar om een heerlijke cocktail te maken. Bijvoorbeeld een lekkere Gin-Tonic of een Spritz- Aperol. Drink deze op een van onze terrassen of zwembad. Natuurlijk mag hier een lekker Spaans borrelplankje niet bij ontbreken. Een Manchego kaas, wat goede Serano ham, een olijfje en wat huisgemaakte aiolli… wat wil je als mens nog meer.

zwembad, B&B-Casa-Asombrosa

Zwembad

Het lekkerste plekje van onze bed en breakfast is ongetwijfeld het groot zwembad.  Dar waar je een verfrissende duik kan nemen tijdens de lange warme zomermaanden. We hebben hier verschillende luxe ligbedden staan met parasols. Weg met de dagelijkse stress, heerlijk relaxen of je volledig terugtrekken in een boek of tijdschrift of anders een middagdutje doen.
Belangrijk item de buitenbar is op korte loopafstand om zelf een lekker verkoelend drankje te pakken.

Tuin

Onze tuin, aangelegd en onderhouden door een geschoold tuinman, is aangelegd met diverse planten en bloemen. Je er een kleine maar mooie wandeling in maken en de diversiteit bewonderen.
We hebben ook een gezellige pergola in de tuin staan. Voor wie in de zwoele avonden laat in met een heerlijke cocktail met alle privacy in onze verlichte tuin wil blijven zitten.

Wifi

In deze tijd maf en goede wifi-verbinding niet ontbreken. We hebben dan ook ons best gedaan om voor jullie het beste en nieuwste systeem aan te leggen wat in Benitachell beschikbaar is. Zowel op de kamers, in de tuin, in de leefruimte als bij het zwembad heb je een geweldige verbinding. Bijvoorbeeld om jaloersmakende vakantiefoto’s onmiddellijk te verzenden.

Parking

Voor ieder met de eigen wagen of huurwagen komt. Gratis parkeren is mogelijk aan onze B&B Casa Asombrosa.

Sluit Menu
%d bloggers liken dit: