fbpx
Dutch NL English EN French FR German DE Italian IT Russian RU Spanish ES

This apartment is

Vakantie appartement te huur

Met 1 slaapkamer voor een bezetting van maximaal 4 personen in Jávea. Prachtige ligging met uitzicht op de Middellandse zee, skyline van Jávea en bergen. Alle comfort is aanwezig. Het heeft airconditioning, een complete keuken, badkamer met wastafel, toilet en inloopdouche, woonkamer met zetel-bed (2 pers.) en 2 zonneterrassen. Eveneens is er wifi, TV-Vlaanderen, en een afgesloten privé parking. Men mag gratis gebruik maken van het privé zwembad van de aangrenzende B&B. Het historisch centrum, jachthaven en strand van Arenal liggen op enkel kilometers van het appartement. De boulevard met vele aanbiedingen van restaurants, allerlei soorten bars, Tappa-baretjes en alle mogelijke winkels zijn in de onmiddellijke omgeving aanwezig.

STUUR HIER EEN BERICHT MET UW GEWENSTE DATA.

Extra informatie:

Keukens: 1
Badkamers: 1
Woonkamers: 1
Slaapkamer: 1
Afgesloten privé parking: 1
Zonneterrassen: 2
Privé zwembad: 1
Dichtstbijzijnde winkels: 2,5 km

Beschikbaarheid in Jávea

De vakantie verhuur prijzen in Jávea zijn op hun hoogst in augustus. De laagste prijzen vindt men meestal in oktober.
Onderstaande grafiek toont de beschikbaarheid van de accommodaties.
En dit op verschillende tijdstippen van het hele jaar.
Als je Jávea wil bezoeken in augustus boek dan snel. 

Extra kosten:

Airco koud / warm: inbegrepen in de prijs.
Eind schoonmaak: per verblijf. Kosten 50 EUR (verplicht).
Waarborg: 200 EUR p / boeking
Kinderbedje: te huur  30 EUR p / week. (Optioneel).
Elektriciteit: 8 KW per dag is in de prijs inbegrepen. Bijkomende KW is aan 0,20-€ p/KW.
Parkeermogelijkheden: privé afgesloten is in de prijs inbegrepen.
Centrale verwarming: is in de prijs inbegrepen.
Bedlinnen: in de prijs inbegrepen,  vervanging na 7 d.
Handdoeken (badkamer): in de prijs inbegrepen,  vervanging na 7 d.

Verhuurprijzen:

Reservering is slechts mogelijk voor een minimum van 7 nachten.
O
p elk moment van het jaar.
Reserveringen enkel mogelijk te beginnen op zaterdag en eindigend op zaterdag.
Inchecken vanaf 16:00u en ten laatste uitchecken om 11:00u.
Op de naleving van het tijdstip om uit te checken zal strikt worden toegezien.
De gasten wordt niet toegestaan de bezetting zoals meegedeeld aan het management op het moment van de reservering, te overschrijden.

VERHUUR PRIJZEN

STUUR HIER EEN BERICHT MET UW GEWENSTE DATA.

Belangrijk:

Het appartement is niet beschikbaar voor vrijgezellenfeesten, homeparty’s of elk ander gelijkaardige gebeurtenissen. Indien de huurder deze regel overtreedt zal hij onmiddellijk door de politie worden buitengezet. Alle resterende gelden zoals de huur en waarborg wordt ingehouden als schadevergoeding.

PRIJZEN VOLGENS PERIODE

HOOGSEIZOEN:
VAN 26 JUNI 2020 TOT EN MET 5 SEPTEMBER 2020 =
800,-€ PER WEEK.

TUSSENSEIZOEN:
VAN 5 SEPTEMBER 2020 TOT 3 OKTOBER 2020 =
650,-€ PER WEEK.

LAAGSEIZOEN:
VAN 3 OKTOBER 2020 TOT 19 DECEMBER 2020 =
550,-€ PER WEEK.

TUSSENSEIZOEN:
VAN 19 DECEMBER 2020 TOT 9 JANUARI 2021 =
650,-€ PER WEEK

KORTING VAN 20% VOOR HET TUSSEN EN LAAGSEIZOEN BOEKINGEN VOOR EEN VOLLEDIGE MAAND.

STUUR HIER EEN BERICHT MET UW GEWENSTE DATA.

Opties:

Het huren van (stad) fietsen: 5-€ p/dag – p/fiets.
Ontbijt (aan de aangrenzende B-B): 6,5-€ p/p, per dag of 35-€ p/week. Kinderen beneden de 12 jaar 3-€, per dag of 17,5-€ per week.
Gebruik strandlaken: 3-€ p/dag
Dolce Gusto machine: 10-€ p/week (16 coffee tablets inbegrepen).
Standaard startpakket aankomst app: 25,-€ (basis toiletartikelen voor 1 week, 1 fles wijn keuze uit wit, rosé of rood, 2 blikjes bier, 2 blikjes frisdrank, potje confituur, ham of kaas, brood wit of bruin, ½ liter verse melk, suiker)
Luxe startpakket aankomst app: 50,-€ (idem standaard startpakket plus 1 fles Cava, 1kg ijsblokjes, Serano ham, Chorizo, Olijven, Chips, welkom verassing).

Voorwaarden van Reservering

Reservering is slechts mogelijk voor een minimum van 7 nachten, op elk moment van het jaar. Ook zijn de reserveringen enkel mogelijk te beginnen op een zaterdag en eindigend op een zaterdag. De gasten kunnen inchecken vanaf 16:00u en ten laatste uitchecken om 11:00u. Op de naleving van het tijdstip om uit te checken zal strikt worden toegezien. De gasten wordt niet toegestaan de bezetting zoals meegedeeld aan het management op het moment van de reservering, te overschrijden.

Voorwaarden van Betaling

Uw reservering is bevestigd enkel wanneer het management het volledige bedrag voor de reservering van het betreffende appartement heeft ontvangen. Het bedrag van de reservering omvat de volledige huurprijs van het appartement in kwestie, een standaard terugbetaalbare waarborg van 200 € en een eenmalige schoonmaakkost van 50 €. Het bedrag van de reservering dient te worden overgemaakt aan het management, via overschrijving. Het management zal u de overschrijving bevestigen.

Waarborg:

Bij de reservering wordt er een bedrag van 200-€ gevraagd. Deze waarborg zal worden terugbetaald wanneer het management heeft vastgesteld, tijdens de inspectie op een door u gekozen moment, dat het appartement, inclusief meubilair en uitrusting onbeschadigd is. Om conflicten te voorkomen, zal de inspectie door het management worden uitgevoerd in uw aanwezigheid. Als er enige schade wordt vastgesteld, zal het management de kwestie dan en daar, in het appartement, regelen. Wanneer de schade het bedrag van 200 € overschrijdt, zal u een factuur toegestuurd worden met de details inzake vergoeding. Verzuim van compensatie voor veroorzaakte schade kan leiden tot gerechtelijke stappen.

Voorwaarden verblijf appartement

Het appartement kan enkel worden gebruikt voor residentiële doeleinden. Ze zullen niet worden gebruikt voor publieke bijeenkomsten, feesten, etc.
Huisdieren zijn toegelaten inden men overlegt met het management bij reservering.
Roken in de appartementen is niet toegestaan. Bij overtreding wordt de borg volledig ingehouden!
We verzoeken de gasten rekening te houden met de buren. Bijgevolg staan we geen luide muziek of andere vormen van geluidsoverlast toe. Bij overtreding wordt de politie verwittigd.
Gelieve het management onmiddellijk op de hoogte te brengen wanneer meubilair, toestellen, e.d. beschadigd raken.
Bij verlies of het misplaatsen van de uw toegewezen sleutel tot het appartement, gelieve het management op de hoogte te brengen, om een andere te krijgen. De kost van een verloren of misplaatste sleutel zal van uw waarborg worden afgetrokken, aangezien het slot van het betreffende appartement zal moeten worden vervangen.
Het is verboden op de leuning van de balustrades op het terras te zitten. Het management is in geen enkel geval verantwoordelijk voor eventuele ongevallen.
We passen een hygiënisch systeem van afvalverwerking toe. Van de gasten wordt hetzelfde verwacht. Afval kan niet over het balkon of buiten gegooid worden.
Indien er overmatig veel afval wordt achtergelaten die door de schoonmaakdienst dient te worden opgeruimd, behoudt het management zich het recht voor om een bijkomende kost aan te rekenen, los van de schoonmaak kost van 50 €.
De gasten zullen in het toilet niets anders dan toiletpapier doorspoelen.
De gasten worden vriendelijk verzocht eventuele planten op het terras tweemaal per week water te geven.
Er zal geen huishoudelijke dienst zijn gedurende uw verblijf. Linnengoed en handdoeken worden voorzien bij het begin van uw verblijf. (Na een verblijf van 7 dagen worden deze vervangen). Het linnengoed en de handdoeken zullen niet buiten de eigendom gebruikt worden. We verzoeken de gasten hun eigen badhanddoeken (strandhanddoeken) mee te brengen.
Gelieve de verantwoordelijke voor het pand meteen op de hoogte te brengen van eventuele problemen, andere kwesties, of klachten die zouden kunnen ontstaan tijdens uw verblijf.

Voorwaarden van Annulering

Terugbetalingen, in geval van annuleringen, zijn enkel toegestaan wanneer het management van de annulering op de hoogte wordt gebracht tenminste 8 weken voor aankomst.
Zelfs in dergelijke gevallen wordt de terugbetaling geplafonneerd tot 50 procent van de huurprijs. De schoonmaakkost (50 €), en de waarborg (200 €) zullen u volledig overgemaakt worden via overschrijving.
In gevallen waarbij het verzoek tot annulering plaatsheeft binnen de 8 weken voor de aankomstdatum, zal de huurprijs niet worden terugbetaald. De waarborg (200 €) en de schoonmaakkost (50 €) zullen volledig u overgemaakt worden via overschrijving.
Het verzoek tot eventuele annulering dient te gebeuren via e-mail: info@asombrosa.net

STUUR HIER EEN BERICHT MET UW GEWENSTE DATA.

Dit delen:

Vind ik leuk:

Like Laden...
%d bloggers liken dit: