Previous
Next

WELKOM IN B&B CASA ASOMBROSA

B&B Casa Asombrosa

Bed and Breakfast

La Casa Asombrosa

Kamers

De drie kamers beschikken elk over een tweepersoonsbed met een aansluitende privé badkamer en airco. Er zijn toiletartikelenvoorzien alsook een eigen koffiezet apparaat. Airco is er over de gehele b&b. Zij hebben een natuurlijke uitstraling en zijn met liefde ingericht. 
Bekijk de video’s.

Slaapkamer, 1, B&B-Casa-Asombrosa

Golf

Binnen een straal van 30 kilometer vindt u een diversiteit aan golfbanen. Het golfterrein van Benitachell, met een adembenemend zicht, situeert zicht op amper 10 minuutjes met de wagen. De hele regio Costa Blanca heeft liefst meer dan vierentwintig golfterreinen.
Lees verder.

Cultuur

Vanaf onze Casa is het 120 km rijden van Valencia. Langs de autosnelweg is langer dan een uurtje rijden tot het winkelcentrum.  De op twee na grootste stad van Spanje wordt meer en meer de nieuwe cultuurhoofdstad van het land. Bovendien heeft het niet alleen cultuur te bieden, het is ook een bruisende winkelstad. Lees verder.
Alicante, die andere grote stad die heeft de betreffende toerist in korte tijd veel te bieden. De rijk gevulde culturele stad ligt amper op 80 km rijden van de bed and breakfast.

Wandelen

Het meest bekende is het wandeltraject Calpe-Moraira dat iets langer is dan tien km. De goed onderhouden paden slingeren langs de hele kustlijn en daarom is het elke keer weer een verrassing wat je om de hoek zal te zien krijgen! Maar er zijn er meer, lees verder.

Het is rustig gelegen aan de rand van Benitatcell met een spectaculair uitzicht op de Middellandse Zee. Op 10 minuten rijden ben je in Moreira en op twintig minuten ben je in het Historisch centrum van Jávea. De Jachthaven van Jávea  op vijftien minuten.

B&B-Casa_Asombrosa, avond

Ontbijt

Zowel in de salons of op de terrassen evenals in de tuin. Het heerlijk gevarieerd ontbijt buffet wordt iedere dag geserveerd op de terrassen of voor de liefhebbers in de tuin. Soms bieden we ook een avondmaaltijd aan.

Relaxen

De bed and breakfast heeft ook twee salons voor hier kun je rustig relaxen en de krant lezen aan de open haard. Ofwel kan rustig aan tafel zitten met de andere gasten en gewoon wat drinken.

Lounge-salon, B&B-Casa_Asombrosa

Fietsen

Benitachell is echt een paradijs voor fietsers, je fietst door de ongerepte natuur van het Spanje. Laat u al fietsend verrassen door het Spaanse binnenland! Casa Asombrosa is gelegen tussen Jávea en Moreira, midden in het trainingsgebied van de grote wieler-ploegen. De regio, bekend om zijn milde klimaat en mooie natuur, biedt u de kans om unieke ritten te maken op golvende tot bergachtige wegen.
Lees verder.

Anuleringen

   – voor de 4 weken voor de dag van aankomst: 100% terugbetaling verblijfkosten
     – vanaf 4 weken voor de dag van aankomst: 50 % van de totale verblijfskosten
     – vanaf 2 weken voor de dag van aankomst: 100% van de totale verblijfkosten

Spectaculair uitzicht

Zwembad, bed-en-breakfast, Costa-Blanca

Daarnaast kunt u zo vaak als u wilt in dit zonovergoten klimaat gebruikmaken van het groot privézwembad. Bovendien is het zeer toegankelijk dankzij een brede trap. Omgeven door twee terrassen, met terrasstoelen en ligbedden,  waar je heerlijk van het mooie weer en de spectaculaire uitzichten kan genieten.  Zonnen, zwemmen, plezier maken, alles kan in en rond dit uitnodigende zwembad.  Vanaf het terras heb je een fantastisch uitzicht op de Middellandse Zee met als bonus de krijtrotsen. Hier raak je niet op uitgekeken, het verrast onszelf nog iedere keer. Je zit midden in de Spaanse natuur én geniet van alle luxe en comfort die onze bed & breakfast te bieden heeft.

Asombrosa bar

Er is ook een goed gevulde Asombrosa-bar voorzien. Zin in een fris biertje of frisdrank, een goed gekoeld wijntje of een heerlijke Cava? Wij zorgen ervoor dat alles tegen een redelijke vergoeding op voorraad is.

De tuin en parkeerplaats

De Bed & breakfast heeft een mooi aangelegde verlichte tuin en gratis parkeer-plekken. In de mooie tuin kan je genieten in de luxe pergola van de diverse planten en bloemen. Onze Casa Asombrosa heeft zoveel bijzondere plekjes, dat je altijd wel een fijne plek vindt.

Achtertuin, B&B-Casa-Asombrosa

In- en uitchecken

Inchecken: vanaf 15 u op dag van aankomst.
Uitchecken: tot 12 u dag van vertrek.

Onze gasten vertellen